Bokpresentasjon uten å nøle

Årskort

Årskortet gjelder inngang på alle våre ordinære kulturarrangementer. Hvert år holder vi et bredt spekter av arrangementer på senteret.

HVA ER INKLUDERT?

Årskortet gjelder inngang på alle ordinære arrangementer hos ARKIVET freds- og menneskerettighetssenter. Kortet er gyldig frem til 31.12.20. Merk at omvisninger ikke er inkludert.

HVA KOSTER KORTET?

For høsten 2020 koster årskort 200,-

HVORDAN KJØPER JEG KORTET?

Kortet får du kjøpt i resepsjonen. Ta kontakt på [email protected] for spørsmål.

HVOR FINNER JEG PROGRAMMET?

Kulturprogrammet blir løpende oppdatert på nettsiden. Du kan se oversikten over alt som skjer på ARKIVET her: Program 2020. Du kan også melde deg på månedlig nyhetsbrev og påminnelser før hvert arrangement på e-post. Meld deg på nyhetsbrev her.

HVORDAN BRUKER JEG KORTET?

Årskortet er personlig og må medbringes på alle arrangementer sammen med gyldig legitimasjon. Kortet har eget signaturfelt.

NB!
F.o.m. høsten 2020 er det nødvendig med påmelding til arrangementene, av hensyn til smittevern og gjeldende plassbegrensninger.

Slik gjør du det:
  • Finn arrangementet du vil delta på her: Program 2020.
  • Klikk på kjøp billett og velg inngangsbillett (årskort). Her vil du bli bedt om å legge igjen navn, telefonnummer og e-postadresse. Det er viktig at du oppgir navn og telefonnummer til hver enkelt om du bestiller for flere. Dette er av hensyn til smittevern og eventuell smittesporing. Ordrebekreftelse og billetter vil bli sendt til oppgitt e-postadresse.
HVA SKJER HVIS JEG MISTER KORTET?

Ta godt vare på årskortet. Mistet kort refunderes dessverre ikke.