Arkivet ute

Opplev ARKIVET

ARKIVET freds- og menneskerettighetssenter tar imot flere tusen turister og andre besøkende hvert år. Her finner du informasjon om hva vi kan tilby deg når du kommer på besøk eller møter oss digitalt.

Ser du etter åpningstider, billettpris eller annen praktisk informasjon rundt ditt besøk? Det finner du her.

ET BESØK HOS ARKIVET

I kjelleren står vår permanente utstilling, Brennpunkt Arkivet: Okkupasjon, motstand, fangenskap og samarbeid i Agder 1940-1945. Den tar utgangspunkt i husets historie som hovedkvarter for Gestapo under andre verdenskrig. I tillegg har vi flere midlertidige utstillinger du kan besøke.

Mer om utstillingene: En oversikt over våre utstillinger.

Til vanlig har vi guidet omvisning i Brennpunkt Arkivet hver søndag, og tar også imot omvisning for større grupper. Vi har for øyeblikket ingen omvisninger på grunn av smittevern.

Vi har også et utvalg kunstverk ulike steder i bygget.

Mer om kunsten: Kunst på ARKIVET.

I tillegg har vi kafé hvor du kan få kjøpt kaffe, drikke og snacks, museumsbutikk med et utvalg souvenirer og bøker til salgs, og et fagbibliotek.

DIGITALE MØTER MED ARKIVET

Vi sender et utvalg av våre arrangementer direkte, og du kan følge oss i sosiale medier.

ARKIVET er til stede på Facebook, Instagram og LinkedIn, og du finner tidligere digitale arrangementer på YouTube. Du kan også besøke beheard.no, vår hovedplattform for digital historiefortelling, og samlingsbloggen glimtvis.no.