Brennpunkt Arkivet Handlingsrommet

ARKIVET is open to the public

Tirsdag 2. juni åpner vi utstillingene våre for publikum igjen. For å kunne sikre en trygg opplevelse, blir det begrensning på antall personer og reservasjon av tidspunkt i forkant.

I tråd med gjeldende retningslinjer fra helsemyndighetene, åpner vi nå opp for besøk igjen fra og med tirsdag 2. juni.

BESØK I UTSTILLINGENE

For å kunne ivareta smittevernsregler og sikre et trygt besøk, er det nødvendig med reservasjon av tidspunkt i forkant av besøket. Vi tar imot opp til 5 personer samtidig.

For oversikt over ledige tidspunkter og bestilling: Besøk i utstillingene. Vi oppfordrer til å møte opp i resepsjonen litt før det valgte tidspunktet for å betale inngangsbilletter, slik at du får utnyttet tiden i utstillingene.

GUIDET OMVISNING

Det vil i første omgang kun være åpent for besøk på egenhånd. Fra 1. juli vil det bli åpnet opp for daglig guidet omvisning på både norsk og engelsk. Billettkjøp vil bli gjort tilgjengelig på nettsiden i begynnelsen av juni.

ET TRYGT BESØK HOS ARKIVET

Vi er opptatt av å ivareta smittevern og sikre alle som besøker våre utstillinger en trygg opplevelse. Vi ber deg derfor om å vente med utstillingsbesøket, dersom du skulle oppleve symptomer på Covid-19 mindre enn 14 dager før du planlegger å besøke oss.

Vi tilrettelegger for god håndhygiene og nødvendig avstand mellom besøkende. Våre medarbeidere har fått opplæring i og har kontinuerlig fokus på smittevern, med blant annet hyppig vask av overflater. Vi ønsker å unngå kontanter, og oppfordrer derfor til å betale med kort.

Ta kontakt med [email protected] om du har spørsmål.