Fanger i natt og tåke utendørsutstilling sommeråpent
Utendørsutstilling: Fanger i natt og tåke.

Velkommen til sommerbesøk på ARKIVET

1. juli - 23. august utvider vi åpningstidene våre. Med gode rutiner for smittevern legger vi til rette for et trygt og positivt besøk hos oss i sommer.

Fra og med onsdag 1. juli får vi nye åpningstider for sommeren:

Tirsdag-lørdag: 10-16
Søndag: 12-16

I år kan vi dessverre ikke ta imot uanmeldt besøk av hensyn til smittevern. Begrensninger på antall personer som kan besøke utstillingene samtidig gjør det nødvendig å reservere tid før man møter opp.

BESØK PÅ EGENHÅND I ARKIVETS UTSTILLINGER

Brennpunkt Arkivet og de øvrige utstillingene er åpne i senterets åpningstider, og kan besøkes på egenhånd utenom oppsatt tid for guidet omvisning.

Her kan du finne et tidspunkt som passer: Reserver tid i utstillingene. Ved bestilling er det viktig at vi får oppgitt fullt navn på samtlige besøkende.

Inngangsbillett fås kjøpt i resepsjonen ved ankomst.

GUIDET OMVISNING I BRENNPUNKT ARKIVET

I sommer blir det omvisning med guide i den faste utstillingen Brennpunkt Arkivet to ganger daglig. Det blir omvisninger kl. 13.00 på norsk og kl. 14.00 på engelsk tirsdag-søndag gjennom sommeren. Billetter til omvisning må kjøpes på nettsiden.

Du finner billetter til sommerens omvisninger her.

Vi tar med oss opp til 15 personer på hver omvisning.

SMITTEVERN - HVA GJØR VI?

Smittevern er fremdeles viktig og prioriteres høyt av våre ansatte. Sommervikarer og omvisere har fått opplæring i gjeldende retningslinjer og tiltak, blant annet hyppig renhold av kontaktflater. Vi oppfordrer samtlige besøkende til å vaske hendene ved ankomst og holde nødvendig avstand til andre besøkende for egen og andres trygghet i sommer. Vi ønsker også at du betaler med kort.