Tomrom utstilling i Skillingssalen
Tomrom: I mai kan du få oppleve pop up-utstillingen om Edith Reichwald og hennes familie.

Gjenåpning for utstillingsbesøk søndag 2. mai

2. mai åpner ARKIVET dørene igjen for besøk i utstillingene og holder åpent for søndagsbesøk. Husk forhåndsreservasjon av tidspunkt for ditt besøk.

I mai kan du besøke utstillingene våre fysisk igjen. Vi vil holde åpent søndager kl. 12.00-15.00. Inntil videre kommer vi ikke til å ha omvisninger.

Det er viktig at du reserverer tidspunkt for besøk før du kommer. Slik er du sikret et besøk uten ventetid, og vi kan passe på at det ikke blir for mange besøkende samtidig.

Du kan enkelt reservere tidspunkt på nett: Finn et ledig tidspunkt for besøk her. Inngangsbillett betaler du i resepsjonen ved ankomst.

POP UP-UTSTILLINGEN TOMROM

I forbindelse med markeringen av den internasjonale Holocaustdagen i januar, ble det satt opp en temporær utstilling i arrangementssalen: Tomrom.

I utstillingen står to puffer, et nattbord og et speil. Dette var en del av møblementet til Edith og Hans Reichwald på begynnelsen av 1940-tallet. Mange norske jøder fikk verdiene og eiendelene sine beslaglagt etter at de ble arrestert. Dette gjaldt også familien Reichwalds eiendeler.

Ved gjenåpningen blir det endelig mulig å se Tomrom og lære mer om historien til Edith Reichwald og familien hennes.

SMITTEVERN VED GJENÅPNINGEN

Forhåndsreservasjon er nødvendig. Vi tar imot opp til 10 gjester hver time. Det å besøke ARKIVET skal være en trygg og positiv opplevelse.

Les mer om vår håndtering av smittevern her.