Desember på ARKIVET

En stemningsfylt desember på ARKIVET

Kulturprogrammet for desember er klart, og ARKIVET inviterer til julequiz, familiedag, opplevelsesforestilling og jazzkveld.

Det nærmer seg årets første desemberdag, og snart går vi inn i en måned som kan være både travel og utfordrende. Trenger du et avbrekk i en hektisk førjulshverdag, et sted å skape nye juleminner eller en hyggelig opplevelse med hele familien? I kulturprogrammet vårt for desember finner du litt å velge blant.

Torsdag 5. desember kl. 19.00: JuleQuiz

Vår årlige julequiz går av stabelen torsdag 5. desember. I år arrangeres quizen for tiende gang i våre lokaler. Quizmaster Thomas V.H. Hagen og hans makker Eystein Ellingsen er klare til å utfordre deg med årets spørsmål. Vinnerlaget får med seg en premie, og i fjorårets julequiz var det vinnerlaget Trætte menn som stakk av med seieren.

Lag på inntil 6 personer kan meldes på til [email protected].

Quizen starter kl. 19.00. Dørene og baren åpner én time før. Er du nysgjerrig på å få testet kunnskapen din, samtidig som du får en sosial og hyggelig kveld i godt selskap? Velkommen til quiz!

Søndag 8. desember kl. 14.00-17.00: Jul på ARKIVET

Andre søndag i advent inviterer til en hyggelig førjulsdag for familien her hos oss. Det blir juleaktiviteter og filmvisning, og i Kafé Osmund blir det salg av grøt, gløgg og litt annet snacks som hører jula til. Dagens program:

Kl. 15.00: Temavandring med rebus for familier med Gro Kvanvig
Kl. 15.45: Visning av Tante Pose, introdusert av Thomas V.H. Hagen
Kl. 16.00: Temavandring med rebus for familier med Gro Kvanvig

En heldig vinner stikker av med rebusløp-premie.

Det blir gratis inngang til Jul på ARKIVET, og vi lover lun julestemning!

Onsdag 11. desember kl. 18.00: Jazz og menneskeverd

Rabbersvigen Jazzforsamling har i sitt samarbeid med ARKIVET tematisert menneskeverd. Resultatet er "Jazz og menneskeverd", som ble godt mottatt da jazzensemblet besøkte ARKIVET tidligere i år.

Det er med historien som bakteppe Rabbersvigen Jazzforsamling har trukket linjene mellom jazzens opprørskhet og menneskets grunnleggende likeverd og ukrenkelighet i sitt nye prosjekt.

Denne onsdagen kan du få med deg en stemningsfull musikalsk opplevelse når Rabbersvigen Jazzforsamling er tilbake hos oss.

Billett: Kr. 100,-. Det blir også servering av varm jazzsuppe.

Søndag 22. desember kl. 16.00: Jul med Fredsgyra på ARKIVET

Siste søndag i advent har vi satt opp det som blir årets siste forestilling med Fredsgyra. Fredsgyra på ARKIVET er en spennende opplevelsesforestilling som egner seg for barn i alderen 5 år og oppover.

Fredsgyra er et mytisk vesen som bor i tårnet på ARKIVET. Hun jobber for at alle skal være snille med hverandre. I forestillingen blir barna tatt med på en reise for å finne henne, og på veien får de med seg viktig kunnskap om verdier som fører til vennskap og fred.

Billett: Kr. 50,-. Forestillingen varer i ca. 1 time.

Vil du ha oppdateringer på kulturprogrammet vårt i innboksen din? Vi sender ut både et månedlig nyhetsbrev og påminnelser før hvert av arrangementene våre. Her finner du link for å melde deg på nyhetsbrevet, påminnelsene eller begge deler.

Velkommen til et desemberbesøk hos ARKIVET freds- og menneskerettighetssenter!