Skriften på veggen nettside event

Pop up-utstilling: Skriften på veggen

Søndag 27. juni kl. 14.00 kan få med deg visning av vår nye interaktive pop up-utstilling, Skriften på veggen. Utstillingen setter meningsytring i fokus, og blir til i samarbeid med publikum.

Skriften på veggen er en utendørs pop up-utstilling hvor innholdet blir til i møte med deg i publikum. Du skriver på gjennomsiktige vegger og står ansikt til ansikt med den du diskuterer med. Fordi teksten må leses speilvendt, må du konsentrere deg litt ekstra for å forstå hva motparten vil få frem. Skriften på veggen handler om verdien av å lytte og forstå.

Utstillingen vil skape rom til å se mennesket og meningen bak ordene vi ytrer. Ved å løfte samfunnsdebatten fra isolerte skjermer til gjennomsiktige vegger, vil vi utforske hvilken kraft som finnes i blikkontakt, nærhet og stillhet. Hva gjør det med en samtale at alle velger å aktivt lytte til hverandre?

Alt som ytres blir i utgangspunktet stående. Juridiske og etiske problemstillinger vil bli fortløpende vurdert og diskutert.

Skriften på veggen blir altså til i møte med publikum. Kanskje vil denne pop up-utstillingen gi oss noen nye glimt av innsikt i hva som lever og puster under stillhet og støy, orden og kaos i dagens debattklima.

Utstillingen er skapt av: Ryall Burden, Arne Vilhelm Tellefsen, Laura Christina Brøvig Vallenes og Birgit Amalie Nilssen. Medvirkende: Ragnhild Nilsen.

Husk å kjøpe billett på nett. Begrenset antall plasser.

Utstillingen er støttet av Kulturrådet.

Tid

Søn. 27 jun. 2021
Klokken: 14:00

Sted

Utendørs, ARKIVET freds- og menneskerettighetssenter