Jazz og menneskeverd

AVLYST: Jazz og menneskeverd med Rabbersvigen Jazzforsamling

Torsdag 19. november kl. 20.00 kommer Rabbersvigen Jazzforsamling til ARKIVET med sitt "Jazz og menneskeverd".

Oppdatert 9. november: Dette arrangementet er dessverre avlyst. Påmeldte som har kjøpt billett har blitt kontaktet på e-post og vil få billettavgiften refundert.

Siden midten av 1990-tallet har Rabbersvigen Jazzforsamling fremført sitt egenutviklede konsept «Jazz og ledelse» nær 300 ganger i Norge og utlandet. Nå har jazzensemblet flyttet fokuset fra ledelsesmessige utfordringer til en tematisering av menneskeverd i et nytt samarbeid med ARKIVET.

Jazzforsamling i sitt nye prosjekt har trukket linjene mellom jazzens opprørskhet og menneskets grunnleggende likeverd og ukrenkelighet.

Harald Knudsen, i dag professor emeritus ved Universitetet i Agder og en av initiativtakerne bak bandets oppstart, har tidligere vært tilsatt i en bistilling ved Oxford-universitetet. I samarbeid med «Oxford Jazz Ensemble» inngikk «Leadership Jazz» i lederutviklingsprogrammene til en rekke større internasjonale selskaper. Sammen med resten av bandet har Knudsen i dette prosjektet flyttet blikket fra formidling av lederutfordringer til menneskeverd og likeverd.

Rabbersvigen Jazzforsamlings «Jazz og menneskeverd» kan oppleves hos ARKIVET torsdag 19. november kl. 20.00.

Tid

Tor. 19 nov. 2020
Klokken: 20:00

Sted

ARKIVET freds- og menneskerettighetssenter

Arrangør

ARKIVET freds- og menneskerettighetssenter, Rabbersvigen Jazzforsamling

Billettpriser

Kr 100,-