Skakke sanger 14 06 Nettside event 3

Familiekonsert - Rare sanger for barn fra 0 til 100

Mandag 14. juni kl. 17.00 inviterer vi til hyggelig familiekonsert i utendørsamfiet. MGPjr-vinnerne Josefine og Oskar åpner med låten "Smitte deg med glede", før vi inviteres inn i en spennende og underlig verden med konserten Skakke sanger.

Med utgangspunkt i egenskrevne sanger, og med den allsidige sceneartisten Britt-Synnøve Johansen i front, inviteres publikum inn i en litt snål verden med humor, lunefulle dyr og roller som blir snudd på hodet. Litt skummelt blir det også. Det blir sanger om vampyrer, spøkelser, farlig fisk, en dansende krokodille og mye mer. Publikum inviteres til å synge med.

Britt-Synnøve Johansen, John Lilja og Johan Egdetveit bor i en rar verden, og de vet om mange skumle folk og dyr. Her er sanger om vampyrer, farlige fisk og en dansende krokodille. Selv om det er mange skumle ting her, så ligger smilet alltid på lur, ledsaget av svingende toner som flørter med en rekke musikalske uttrykk. Transylvansk 7-takt må det være til vampyrsangen, og krokodillen trives best i heftig sumpdampende zydeco. Hvordan tror du zombiesangen høres ut?

Britt-Synnøve, John og Johan har i flere år turnert for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken med konserten Skakke sanger, og var nominert til «Gullsekken» som årets beste produksjon for 2013. CD med sanger fra konserten (og noen til) ble sluppet i mars 2015 og mottok strålende kritikker, og trioen ble også Spellemannsnominert for denne utgivelsen.

«Skakke sanger er en oppfinnsom, original, spennende og knallgod barneplate... Dette er en utgivelse Spellemann-komiteen for barneplater bør notere seg.»

- Leif Tore Lindø, Stavanger Aftenblad Terningkast 5

Husk å kjøpe billett på nett. Det er begrenset antall plasser til konserten. Gratis is inkludert i billetten, sponset av Hennig-Olsen.

Foto Josefine og Oskar: Hans Otto Bordvik/NRK

Konserten er støttet av Kulturrådet.

Tid

Man. 14 jun. 2021
Klokken: 17:00

Sted

Utendørsamfiet, ARKIVET freds- og menneskerettighetssenter

Billettpriser

Kr 50,- inkludert is.