En stemningsfylt desember på ARKIVET

En stemningsfylt desember på ARKIVET

Det nærmer seg årets første desemberdag, og snart går vi inn i en måned som kan være både travel og utfordrende. Trenger du et avbrekk i en hektisk førjulshverdag, et sted å skape nye juleminner eller en hyggelig opplevelse med hele familien? I kulturprogrammet vårt for desember finner du litt å velge blant.

Torsdag 5. desember kl. 19.00: JuleQuiz

Vår årlige julequiz går av stabelen torsdag 5. desember. I år arrangeres quizen for tiende gang i våre lokaler. Quizmaster Thomas V.H. Hagen og hans makker Eystein Ellingsen er klare til å utfordre deg med årets spørsmål. Vinnerlaget får med seg en premie, og i fjorårets julequiz var det vinnerlaget Trætte menn som stakk av med seieren.

Lag på inntil 6 personer kan meldes på til [email protected]

Quizen starter kl. 19.00. Dørene og baren åpner én time før. Er du nysgjerrig på å få testet kunnskapen din, samtidig som du får en sosial og hyggelig kveld i godt selskap? Velkommen til quiz!


Søndag 8. desember kl. 14.00-17.00: Jul på ARKIVET

Andre søndag i advent inviterer til en hyggelig førjulsdag for familien her hos oss. Det blir juleaktiviteter og filmvisning, og i Kafé Osmund blir det salg av grøt, gløgg og litt annet snacks som hører jula til. Dagens program:

Kl. 15.00: Temavandring med rebus for familier med Gro Kvanvig
Kl. 15.45: Visning av Tante Pose, introdusert av Thomas V.H. Hagen
Kl. 16.00: Temavandring med rebus for familier med Gro Kvanvig

En heldig vinner stikker av med rebusløp-premie.

Det blir gratis inngang til Jul på ARKIVET, og vi lover lun julestemning!
 

Onsdag 11. desember kl. 18.00: Jazz og menneskeverd

Rabbersvigen Jazzforsamling har i sitt samarbeid med ARKIVET tematisert menneskeverd. Resultatet er "Jazz og menneskeverd", som ble godt mottatt da jazzensemblet besøkte ARKIVET tidligere i år.

Det er med historien som bakteppe Rabbersvigen Jazzforsamling har trukket linjene mellom jazzens opprørskhet og menneskets grunnleggende likeverd og ukrenkelighet i sitt nye prosjekt.

Denne onsdagen kan du få med deg en stemningsfull musikalsk opplevelse når Rabbersvigen Jazzforsamling er tilbake hos oss.

Billett: Kr. 100,-. Det blir også servering av varm jazzsuppe.


Søndag 22. desember kl. 16.00: Jul med Fredsgyra på ARKIVET

Siste søndag i advent har vi satt opp det som blir årets siste forestilling med Fredsgyra. Fredsgyra på ARKIVET er en spennende opplevelsesforestilling som egner seg for barn i alderen 5 år og oppover.

Fredsgyra er et mytisk vesen som bor i tårnet på ARKIVET. Hun jobber for at alle skal være snille med hverandre. I forestillingen blir barna tatt med på en reise for å finne henne, og på veien får de med seg viktig kunnskap om verdier som fører til vennskap og fred.

Billett: Kr. 50,-. Forestillingen varer i ca. 1 time.

Vil du ha oppdateringer på kulturprogrammet vårt i innboksen din? Vi sender ut både et månedlig nyhetsbrev og påminnelser før hvert av arrangementene våre. Her finner du link for å melde deg på nyhetsbrevet, påminnelsene eller begge deler.

Velkommen til et desemberbesøk hos ARKIVET freds- og menneskerettighetssenter!