Kafe Osmund SAR 00941 1920 Foto Linn Maria Larsen

Bli med inn på et sommerbesøk

Torsdag 1. juli utvider vi åpningstidene og inviterer til sommeråpent ARKIVET med en rekke utstillinger, kafé og daglig guidet omvisning i Brennpunkt Arkivet.

F.o.m. torsdag 1. juli holder vi åpent tirsdag-lørdag kl. 10-16 og søndag kl. 12-16. Vi har utvidede åpningstider frem til søndag 22. august.

UTSTILLINGSTILBUD OG OMVISNING

I sommer kan du få oppleve vår permanente kjellerutstilling Brennpunkt Arkivet, krigsseilerutstillingen Krigsseilere i en global krig og utendørsutstillingen Fanger i natt og tåke. I tillegg kan du få med deg pop up-utstillingen Tomrom og en helt ny pop up-utstilling med propaganda-plakater fra samlingen vår.

Du får også muligheten til å se en virtuell utgave av Skin Remembers: stories and identities of the few, som stod som fysisk utstilling sommeren 2019.

I år blir det to daglige omvisninger i Brennpunkt Arkivet, én på norsk og én på engelsk. Norsk omvisning går kl. 12 og engelsk omvisning kl. 14. Omvisningen varer i ca. 1 time og ledes av våre flinke frivillige.

SMITTEVERN OG RESTRIKSJONER

På grunn av smittevern er det nødvendig å reservere et tidspunkt for besøk i vår bookingkalender. Vi ber alle som ønsker å besøke ARKIVET om å reservere et tidspunkt i forkant, slik at vi kan sørge for god avstand mellom våre gjester og et behagelig besøk uten ventetid. Du reserverer tid i bookingkalenderen og betaler inngangsbillett i resepsjonen når du kommer.

Til omvisninger selger vi billetter på nett. Det er begrenset antall plasser til hver omvisning, og vi anbefaler å kjøpe billett før du kommer for å være sikker på å få plass på omvisningen du ønsker.

Billetter legges fortløpende ut for salg, og en oversikt over omvisninger finner du på denne siden.

Ellers minner vi om at vi holder en oppdatert oversikt over gjeldende tiltak hos oss på denne siden: Håndtering av smittevern ved ARKIVET.