Nettside Event 170322 Åpent hus for åpne sinn

Make Love, Not War | Boksamtale med Bjørk Matheasdatter

Torsdag 17. mars kl. 19.30 inviterer vi til boksamtale med Bjørk Matheasdatter, ledet av Birgit Amalie Nilssen.

Tidspunktet på boksamtalen er forskjøvet fra 19.00 til 19.30.

Bjørk Matheasdatter har skrevet de bestselgende bøkene «Å elske og bli elsket» og «Å løfte og bli løftet». Som parterapeut, relasjonspedagog og forfatter har hun gjennom 20 år formidlet kunnskap om kjærlighet og hvordan vi kan ta vare på den og gnisten i oss selv og menneskene rundt oss. Bjørk gleder mennesker landet over med sin faste spalte i Dagbladet, og nå tar hun gnisten sin med seg til Sørlandet for en boksamtale med Birgit Amalie Nilssen.

Fred i verden starter med fred i hjemmet og kjærlighet er like smittsomt som koronavirus. Bli med på vårt forsøk på å starte en kjærlighetspandemi.

I løpet av kvelden får du også høre vakre kjærlighetssanger fremført av Charlotte Nilssen, Kristiansands håp i The Voice 2022.

ÅPENT HUS FOR ÅPNE SINN

I denne rykende ferske programserien vil vi skape rom for å stille nye spørsmål og tenke lange tanker sammen med mennesker som kanskje ikke så ofte møter hverandre. Jo mer mangfoldig omgangskretsen vår er, jo sterkere er vi rustet til å møte et samfunn i rask og evig endring. Flere hoder tenker bedre enn ett. Og mer ulike hoder, tenker klokere enn en ensartet forsamling. Bli med og sett agendaen for morgendagen sammen med medmennesker som kanskje ikke er dine likesinnede. For er det ikke viktigere at vi er åpensinnede?

Serien presenteres av ARKIVET freds- og menneskerettighetssenter i samarbeid med Røde Kors, FN-sambandet, Redd Barna og Flexid.

Tid

Tor. 17 mar. 2022
Klokken: 19:30

Sted

ARKIVET freds- og menneskerettighetssenter

Arrangør

ARKIVET freds- og menneskerettighetssenter, Røde Kors, FN-sambandet, Redd Barna, Flexid

Billettpriser

Gratis inngang