Her og Nå på ARKIVET Ungdom og utenforskap

Her og Nå på ARKIVET: Ungdom og utenforskap

Neste Her og Nå på ARKIVET er et samarbeid mellom ARKIVET, FN-sambandet, Røde Kors Vest-Agder og Plattform - Norsk institutt for forebygging av radikalisering og voldelig ekstremisme. Debattmøtet har fått "Innsiden av miljøet - Ungdom og utenforskap" som tema. Blant gjestene er Nordens beste slampoet og to tidligere Young Guns-medlemmer.

Torsdag 28. november kl. 19.00-21.00 skal det handle om ungdom og utenforskap under høstens siste Her og Nå på ARKIVET.

PROGRAM FOR KVELDEN:

19:00: Velkommen v/ Helle Marie Andresen fra Røde Kors

19:10: Asfaltpuls - Taro Cooper, Nordens beste slampoet. Han rapper om livet til ungdommer som blant annet handler om utenforskap, ensomhet, angst, skjønnhetstyranni, vold i hjemmet, annerledeshet og frakobling. Taro Cooper har i høst et samarbeid med Kilden for å lage en forestilling som handler om ungdomsmiljøet i byen.

19:30: Samtaler med lokale ungdommer v/ Steffen Hodne fra Gatemegling, Røde Kors. Steffen jobber blant annet med å arrangere konfliktverksteder der ungdom i byen blir rustet til å mestre egne konflikter og megle i andres.

20:00: Panelsamtale v/ Steffen Hodne fra Gatemegling, Røde Kors. Spørsmål og svar fra salen. To tidligere Young Guns-medlemmer vil være med i samtalen; Mikael Ali og Shahid Rasool. Slampoeten Taro Cooper deltar, samt ungdommer fra Kristiansand.

20:45: Avslutning v/ Helle Marie Andresen fra Røde Kors

Billettpris: kr. 100,- (Fri entré for ungdom). Velkommen!

Følg med på arrangementet på Facebook: Her og Nå på ARKIVET: Ungdom og utenforskap.

Tid

Tor. 28 nov. 2019
Klokken: 19:00

Sted

ARKIVET freds- og menneskerettighetssenter

Arrangør

ARKIVET, FN-sambandet, Røde Kors Vest-Agder og Plattform

Billettpriser

Kr 100,-