Be Heard Digital fortellerkveld Nettside

BE HEARD! Fortellerworkshop i Arendal

Mandag 4. og tirsdag 5. oktober kl. 18.00-20.00 inviterer vi til åpen fortellerworkshop på KUBEN i Arendal.

BE HEARD! er et personlig historiefortellingskonsept i regi av ARKIVET freds- og menneskerettighetssenter. BE HEARD! tilbyr blant annet fortellerkurs med mål om å forsterke den muntlige formidlingsevnen til mennesker som har en historie å fortelle.

I høst arrangeres det fortellerkurs som går over en periode på 3 uker med fire fortellerworkshoper. Fortellerkurset har blitt til i samarbeid med StorySLAM Oslo. Fortellerinstruktør Synne Imeland fra StorySLAM Oslo veileder deltakerne i arbeidet med å utvikle og formidle en historie fra eget liv på scenen.

Kurset avsluttes med en fortellerkveld, hvor deltakerne fremfører historiene sine for et publikum.

Vi inviterer til åpen workshop disse to dagene, slik at du kan sjekke ut hva konseptet handler om - for så å velge om du vil binde deg til å bli med på fortellerkurs og fortellerkveld. Det kreves at du er med på begge dagene for å kunne forplikte deg til å bli med videre på kurset.

Workshopen er et samarbeid mellom ARKIVET freds- og menneskerettighetssenter, KUBEN, Arendal voksenopplæring, Med hjerte for Arendal, StorySLAM Oslo og Tyholmen frivilligsentral.

Tid

Man. 04 okt. 2021
Klokken: 18:00

Sted

KUBEN Arendal

Arrangør

ARKIVET freds- og menneskerettighetssenter, KUBEN, Arendal voksenopplæring, Med hjerte for Arendal, StorySLAM Oslo og Tyholmen frivilligsentral