Skeive Sørlandsdager 2022 25 08 fortellerworkshop nettside event

BE HEARD! Åpen fortellerworkshop

Torsdag 25. august kl. 17.00 inviterer vi i samarbeid med FRI Agder til åpen fortellerworkshop.

OM BE HEARD! FORTELLERKURS

Hvert år arrangerer ARKIVET freds- og menneskerettighetssenter BE HEARD!-fortellerkurs, som er en viktig del av vårt arbeid med inkludering og mangfold. Kurset er gratis og åpent for alle, og gir muligheten til å få være med å bidra til et mer inkluderende samfunn gjennom å både lytte til andres historier og formidle din egen.

Du velger deg ut en historie du vil fortelle, og det eneste kriteriet er at historien er sann og selvopplevd. Den må være hentet fra ditt eget liv, men kan handle om nesten hva som helst. I år foregår kurset i samarbeid med FRI Agder og vil ha et særlig fokus på retten til å være den man er, og på identitet, anerkjennelse og aksept.

Gjennom øvelser og veiledning lærer du å bygge opp og forme din utvalgte fortelling, slik at den får en dramaturgi og en form som gjør den tilgjengelig for publikum.

Kurset holdes av en profesjonell fortellerinstruktør fra StorySLAM Oslo. I år er det Synne Imeland som lært bort fortellerkunst og veileder deg i arbeidet med din fortelling.

ÅPEN FORTELLERWORKSHOP

Fortellerkurset begynner med en åpen og uforpliktende fortellerworkshop, torsdag 25. august kl. 17.00-20.00 Her kan alle delta og få muligheten til å treffe fortellerinstruktøren og bli bedre kjent med konseptet. Opp til 10 deltakere vil bli tilbudt plass på kurset etter den åpne fortellerworkshopen, og får dermed anledning til å følge et løp med fem kursdager og én live fortellerkveld.

Workshoper er satt opp følgende datoer:

  • Mandag 5. og tirsdag 6. september kl. 18.00-20.00
  • Lørdag 17. og søndag 18. september kl. 12.00-14.00
  • Onsdag 21. september kl. 18.00-20.00 (generalprøve)

Kurset avsluttes med en live fortellerkveld for publikum, hvor deltakerne forteller sine historier fra scenen. Fortellerkvelden er lagt til torsdag 22. september kl. 19.00.

Tid

Thu 25 Aug 2022
Klokken: 17:00

Sted

ARKIVET freds- og menneskerettighetssenter

Arrangør

I samarbeid med FRI Agder

Billettpriser

Gratis inngang